سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از توحید و عدل پرسیدند ، فرمود : ] توحید آن است که او را به وهم در نیارى و عدل آنست که او را بدانچه درخور نیست متّهم ندارى . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :9
بازدید دیروز :18
کل بازدید :556380
تعداد کل یاداشته ها : 17
103/1/28
2:57 ع

یکی از درخواست ها و یا سوالاتی که معمولا توسط کاربران سایت پارسی بلاگ مطرح میشه در مورد تبدیل قالب (یا اصطلاحا ترجمه ی قالب) به پارسی بلاگه. توی این متن سعی میکنیم ساده ترین روش برای تبدیل یه قالب غیر پارسی بلاگی به پارسی بلاگی رو توضیح بدیم.

قبل از آموزش ترجمه ی قالب باید خدمت خوانندگان این متن عرض کنیم، باتوجه به اینکه تگها یا به عبارتی کدهای قالبهای وبلاگی بین سیستمهای وبلاگ نویسی، مختلف و متفاوته بخاطر همین اگه شما کدهای یه قالب از سرویسهای غیرپارسی بلاگی رو در بخش ویرایش قالب وبلاگتون وارد کنید این قالب در وبلاگتون کار نمیکنه و اصطلاحا به این قالبها میگن غیر پارسی بلاگی و باید کدهای پارسی بلاگ جایگزین کدهای این قالب بشه تا قالب در وبلاگ پارسی بلاگتون کار کنه

ترجمه ی قالب غیر پارسی بلاگی
اگه با تگهای قالبهای وبلاگ آشنا باشید متوجه میشید که هر سیستم دارای یه سری تگ مخصوص خودش میباشه. در پارسی بلاگ هم وضعیت به همین روال و لیست این کدها و کاربرد هر کدومشون درصفحه ی ویرایش قالب هم قرار داره.
اگه شما یه قالب از سرویسهای وبلاگهای دیگه رو داشته باشید و بخواهید اونو به پارسی بلاگ تبدیل کنید فقط کافیه این کارو بکنید.
کلا در پارسی بلاگ 4 تا تگ اصلی و ضروری هست که اگه به درستی توی قالب قرار بگیرن، قالب بدون مشکل در وبلاگ به نمایش در خواهد آمد. این تگهای عبارتند از :
      1- تگ باز پارسی بلاگ   ----------------->  <*ParsiBlog*>
      2- تگ عنوان یادداشت   ----------------->  <*NoteTitle*>
      3- تگ متن یادداشت   ------------------->  <*NoteText*>
      4- تگ بسته پارسی بلاگ  -------------->  </*ParsiBlog*/>

البته فراموش نکیند که، با این کار یادداشتهای شما با قالب جدید یا ترجمه شده به نمایش در خواهد آمد ولی برای اضافه شدن بخش های دیگه به قالب وبلاگ مثل لینک دوستان و لوگوها و ... باید کدهای اونها رو هم در جای مناسب خودشون قرار بدید. برای اشنایی با لیست این کدها به بخش ویرایش قالب در مدیریت وبلاگتون مراجعه کنید.

اشتباهات رایج کاربران در ترجمه و تبدیل قالب پارسی بلاگی:
بعضی از اشتباهات هستن که اگه اتفاق بیفتن به جای نمایش قالب ترجمه شده ، قالب پیشفرض نمایش داده میشه. پس اگه کدهای ضروری که در بخش قبلی توضیح داده شد رو در کدهای قالب وبلاگ مورد نظر قرار دادید و با پیغام اشکال فنی در قالب مواجه شدید و هنوز قالب پیشفرض نمایش داده میشه یکی از این اشتباهات، ممکن رخ داده باشه

1- اشتباه در شکل املایی و کوچیکی و بزرگی حروف 4 تگ اصلی : تگها و کدها حتما باید به شکلی که توی راهنما نوشته شده در قالب قرار بگیرن و حروف کوچیک بزرگ دقیقا باید مانند راهنما باشن.

2- قرارندادن کدهای باز و بسته ی پارسی بلاگ در قالب : برای آشنایی با کاربرد تگهای باز و بسته ی پارسی بلاگ به صفحه ی ویرایش قالب وبلاگتون مراجعه کنید

3- جایگزینی تگهایی که باید در محدوده ی تگهای باز و بسته پارسی بلاگ قرار بگیرن در مکانی خارج از این دو تگ: در کدهای پارسی بلاگ مثل سایر سیستمهای وبلاگ نویسی تعدادی از کدها هستن که حتما باید در محدوده ی تگهای باز و بسته ی پارسی بلاگ قرار بگیرن مثل ساعت یادداشت و متن یادداشت و لینک صفحه نظرات. گاها کاربران این تگها رو خارج از محدوده قرار میدن و این کار باعث میشه که قالبشون دارای مشکل بشه و قالب پیشفرض در وبلاگشون به نمایش در بیاد.

پس به همین راحتی شما هم میتونید قالب دلخواه خودتون رو به پارسی بلاگ تبدیل کنید و از اون در وبلاگ پارسی بلاگیتون استفاده کنید و لذت ببرید.


86/8/22::: 12:36 ع
نظر()
  
  

یکی از سوالاتی که غالبا در ایمیلها و آفهای رسیده مطرح میشد این بود که چطوری در سایت عضو بشیم و بعضا میگفتن چرا عضویت ما تکمیل نمیشه.

توی این یادداشت سعی میکنیم به ساده ترین روش نحوه ی عضویت در سایت رو بگیم و تعدادی از اشتباهات رایج که باعث عدم تکمیل شدن ثبت نام کاربران میشه رو هم یادآوری کنیم.

فرم ثبت نام سایت پارسی بلاگ

برای ساختن وبلاگ در سایت پارسی بلاگ مثل اکثر سایتهایی که به اعضا خدمات میدن فقط کافیه که عضو سایت بشین و برای این که عضو سایت بشین باید فرم عضویت رو پر کنید. لینک فرم عضویت در صفحه ی اصلی به راحتی قابل دسترسی با کلیک بر روی اون وارد صفحه ی فرم عضویت در سایت میشین.

فرم ثبت نام پارسی بلاگ هم مثل فرم عضویت سایر سایتهای معتبر از یک سری فیلد پر شدنی تشکیل شده که از بین این فیلدها پرکردن بعضیهاش برای عضویت ضروریه و بعضی از فیلدها هم نباید در سیستم تکرار شده باشن.

در فرم ثبت نام پارسی بلاگ فیلدهایی که پرکردنش ضروریه با کادر قرمز رنگ مشخص شدن. فیلدهای اسم هاست و اسم کاربری هم نباید تکراری باشن.

با پرکردن فیلدهایی که ضروری هستن و به شرطی که اسم هاست شما و اسم کاربریتون قبلا در سیستم توسط دیگر کاربران ثبت نشده باشن و پس از درج کد درون تصویر عضویت شما تکمیل میشه و به صورت اتوماتیک شما وارد صفحه ی مدیریت وبلاگ خودتون میشین. به همین سادگی.

اشتباهات مرسومی که باعث عدم ثبت نام شما میشن یا مراحل ثبت نام رو طولانی میکنن.
اولین موضوعی که دوستان کمتر بهش دقت میکنن پیغام هایی که در هنگام ثبت نام بهشون داده میشه. معمولا بعد از تکمیل فرم و زدن دگمه ی ارسال هر اشتباهی که توسط پرکننده رخ داده باشه در بالا و پایین فرم با کادر زرد رنگ ، تذکر داده میشه که در تصویر بالا هم با عبارت خطا در ورود کد نمایش پیدا کرده.

یکی از اشتباهات مرسومی که در هنگام ثبت نام اتفاق میفته استفاده از اسم هاست های تکراریه. از اونجایی که اسم هاست به عنوان ادرس مستقل هر وبلاگ قرار میگیره پس نباید تکراری باشه. متقاضیان عضویت در سایت برای این که با این مشکل روبر نشن میتونن قبل از ثبت نام هاست مورد نظرشون رو در نامیاب چک کنن و بعد از اطمینان از تکراری نبودن اون نسبت به ثبت اون اقدام کنن.

مشابه اتفاق بالا برای اسم کاربری هم میفته. پس اگر بعد از تکمیل کردن فرم پیامی ظاهر شد مبنی بر تکراری بودن اسم کاربری با تغییر اسم کاربری میتونید این اشتباه رو مرتفع کنید.

یکی دیگر از اشتباهاتی که کاربران کمتر بهش توجه میکنن ، درج کد درون تصویرِ. کد درون تصویر بعد از هربار ارسال فرم ثبت نام تغییر میکنه و دوستان باید این کد رو از نو وارد کنن. این مورد معمولا پس از حل کردن دوتا مورد قبلی برای اکثر تکمیل کنندگان اتفاق میفته.

همونطور که گفته شد هریک از این مشکلات در هنگام ثبت نام دقیقا به دوستان یادآوری میشه و با رفع اون بدون مشکل به عضویت سایت در خواهید اومد.

دوستان عزیز این نکته رو هم توجه کنن که به جز فیلدهای ضروری فرم مذکور هیچ فرم دیگه و فیلد دیگه ای برای عضویت در سایت اجباری نیست.


86/8/13::: 1:55 ع
نظر()
  
  

با نام و یاد خدا و با سلام خدمت همه ی شما دوستان گرامی.لوگوی سایت پارسی بلاگ
اگه بدون مقدمه بخوایم این وبلاگ رو معرفی کنیم توی این وبلاگ قصد داریم سوالات مرسوم کاربران رو پاسخ بدیم و آرشیوی باشه بر سوال و جوابهای کاربران هر چند تا بحال این کار از طریق آی دی مسنجر بخش پشتیبانی فنی ، قسمت انتقادات و پیشنهادات و وبلاگ اخبار سایت صورت میگرفته ولی معمولا یه سری سوال هستند که مرتبا از سوی کاربران مختلف (بخصوص کاربران تازه کارتر) سوال میشن.

پس از این به بعد دوستان میتونن برای پیدا کردن پاسخ سوالات و مشکلات خودشون به این وبلاگ مراجعه کنن و اگه پاسخ سوالات خودشون رو در بین متون وبلاگ پیدا نکردن سوالشون رو از طریق بخش نظرات مطرح کنن و از طریق همین وبلاگ به پاسخشون دسترسی پیدا کنن.

ضمنا دوستان توجه کنن چون غالب سوالهای تکراری، توسط کاربران تازه کارتر پرسیده میشه احتمال داره سوالاتی هم که اینجا مطرح و پاسخ داده میشه به نظر برخی دوستان خیلی ساده و پیش پا افتاده باشه.


86/8/13::: 1:53 ع
نظر()